...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

BAŞLIKEKLENME TARİHİ
Worldwide Career Center Şirket Sahibi Yurtdışında Kariyer İmkanları Hakkında Bilgi Verdi30/11/2017
Mutfakta Süsleme Sanatı Etkinliği Gerçekleştirildi27/11/2017
Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi20/11/2017
Bölüm Başkanımız Sn. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN III.Turizm Şurası'nda Arda TÜRKMEN ile Buluştu15/11/2017
Kayseri Büyük Simitçi Et Entegre Tesisine Teknik Gezi Düzenlendi08/11/2017
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 9. Şef Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasından Ödülle Döndü.31/05/2019
Moleküler Gastronomi Teknikleri İsimli Seminer Gerçekleştirildi25/11/2015
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6 Etkinliği Gerçekleştirildi22/04/2015
Türk Mutfağı Eğitimi - 3 (Karadeniz Pideleri) Gerçekleştirildi22/04/2015
Türk Mutfağı Eğitimi - 4 (Karadeniz Mutfağı) Gerçekleştirildi22/04/2015
Dünya Mutfakları Eğitimi – 5 (Hint Mutfağı) Gerçekleştirildi10/04/2015
Türk Mutfağı Eğitimi - I (Osmanlı Mutfağı) Gerçekleştirildi10/04/2015
Dünya Mutfakları Eğitimi – 4 (Mısır Mutfağı) Gerçekleştirildi06/04/2015
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-3 Etkinliği Gerçekleştirildi16/03/2015
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-ɪ Etkinliği Gerçekleştirildi05/03/2015
1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Hakkında Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Bilgi Verildi05/03/2015
1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Hakkında Bilgi Verildi05/03/2015
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 13. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Gastronomi Festivali’nden Ödüllerle Döndü05/03/2015