Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.
26/11/2019
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin fakülteye uyum ve motivasyonlarının sağlanabilmesi için 17 Ekim 2019 tarihinde tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından öğrencilere üniversitenin sunduğu imkanlar ve bu imkanlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, internet hizmetleri, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, öğrenci işleri, AKTS bilgi paketleri, akademik takvim, yönerge ve yönetmelikler gibi konularda bilgi verildi. Ayrıca öğrencilerin soruları cevaplandı.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı