...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

BAŞLIKEKLENME TARİHİ
Hint Mutfağı Workshopu Düzenlendi17/07/2023
Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı17/07/2023
Sushi Workshop'u Düzenlendi17/07/2023
NEVÜ ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Etkinliğinde28/06/2022
NEVÜ Mezunu Hasan Biltekin ‘’Şef Olmanın Yolculuğu’’ İsimli Söyleşide NEVÜ’lülerle Buluştu28/06/2022
NEVÜ’de ‘Gastronomi Şenliği’ Düzenlendi28/06/2022
NEVÜ’de “Asırlık Tarihlerle Türk Mutfağı” Konulu Panel Düzenlendi28/06/2022
NEVÜ Gastronomi Öğrencileri “Anadolu’nun Mirası Soframda” Yemek Yarışmasında İkincilik Elde Etti28/06/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi06/04/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi06/04/2022
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı06/04/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi06/04/2022
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü29/11/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması29/11/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerini Ağırladı.26/11/2019
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 1. ve 2. Sınıf Öğrencileri ile Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.26/11/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Doktora Öğrencileri "Akademisyen Şeflerin Lezzetleri" Yarışmasından Üçüncülükle Döndü.26/11/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri Kapadokya Özel Eğitim İş Uygulama Okulunu Ziyaret Etti28/05/2019
Bıçağın ustası Pirge'den ‘Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık’ Konulu Konferans15/05/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü V. Ulusal Aşçılık Kampı'nda06/05/2019