...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

BAŞLIKEKLENME TARİHİ
Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu16/05/2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi28/04/2025
Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi18/04/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi27/03/2025
Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı26/03/2025
Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.25/03/2025
Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi11/03/2025
Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi27/12/2024
Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı23/12/2024
Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı23/12/2024
Doç. Dr. Emrah KESKİN TÜBİTAK 2237-A Projesi Kapsamında Sunum Gerçekleştirdi23/12/2024
Gastrometro Teknik Gezisi Düzenlendi19/12/2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Gingerbread House Etkinliği Gerçekleştirildi19/12/2024
Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu Gerçekleştirildi18/12/2024
Katlı Pasta Etkinliği Gerçekleştirildi16/12/2024
Gastrometro Direktörü ve Metro Marketler Kayseri Ekibi NEVÜ Turizm Fakültesi'ni Ziyaret Etti28/11/2024
Yurtdışı İş Olanakları Semineri Yapıldı28/11/2024
Turasan Şarap Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.28/11/2024
Orhan Korkmaz ile Gastronomi Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sektör Sohbetleri Gerçekleştirildi28/11/2024
Sürlaz Tarafından Bıçak Eğitimi Verildi28/11/2024