Yemek Stilistliği Workshop'u gerçekleştirildi.
19/12/2018
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin Mutfak Uygulamaları dersine Argos in Cappadocia Sous Chef'i Mevlüt GÜLGÜR ve Kısım Chef'i Büşra DÖNMEZ konuk oldu. Eğlenceli Yemek Stilistliği etkinliği gerçekleştirildi.Etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından şeflere teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı