...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
26/03/2025

NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Sinem Dikme Gül ve Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından Artizan Çikolata Eğitimimi yapılmıştır. Eğitim kapsamında Temperleme teknikleri, Bonbon çikolata yapımı, 9 farklı dolgu tarifi, Sprey ve fırça ile boyama, Tablet çikolata yapımı, Silikon kalıp ile dekor yapımı gibi konular ele alınarak öğrencilere çikolata yapımının incelikleri aktarılmıştır. Eğitim sonunda Arş. Gör. Sinem Dikme Gül'e ve Öğr. Gör. Kader Parlak'a Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.