Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
26/03/2025
NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanları Arş. Gör. Sinem Dikme Gül ve Öğr. Gör. Kader Parlak tarafından Artizan Çikolata Eğitimimi yapılmıştır. Eğitim kapsamında Temperleme teknikleri, Bonbon çikolata yapımı, 9 farklı dolgu tarifi, Sprey ve fırça ile boyama, Tablet çikolata yapımı, Silikon kalıp ile dekor yapımı gibi konular ele alınarak öğrencilere çikolata yapımının incelikleri aktarılmıştır. Eğitim sonunda Arş. Gör. Sinem Dikme Gül'e ve Öğr. Gör. Kader Parlak'a Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı