Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Doktora Öğrencileri "Akademisyen Şeflerin Lezzetleri" Yarışmasından Üçüncülükle Döndü.
26/11/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü doktora öğrencilerinden Durmuş Ali AYDEMİR ve Taner ERDOĞAN 16 Ekim 2019 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından düzenlenen "Akademisyen Şeflerin Lezzetleri" yarışmasında üçüncülük elde ettiler. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule AYDIN ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN yarışmada elde ettikleri başarıdan dolayı kendilerini tebrik etti.
HABERLER
- Hint Mutfağı Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı
- Sushi Workshop'u Düzenlendi
- NEVÜ ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Etkinliğinde
- NEVÜ Mezunu Hasan Biltekin ‘’Şef Olmanın Yolculuğu’’ İsimli Söyleşide NEVÜ’lülerle Buluştu
- NEVÜ’de ‘Gastronomi Şenliği’ Düzenlendi
- NEVÜ’de “Asırlık Tarihlerle Türk Mutfağı” Konulu Panel Düzenlendi
- NEVÜ Gastronomi Öğrencileri “Anadolu’nun Mirası Soframda” Yemek Yarışmasında İkincilik Elde Etti
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
- Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerini Ağırladı.