Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Teknik Gezi
02/01/2019
21 Aralık 2018 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Avanos bulunan 1000 kişiye hizmet veren Han Restaurant'a teknik gezi düzenlendi. Han Restaurant'ta öğrencilerimizi Kapadokya Aşçılar Derneği Başkanı Executive Chef Rıza ARICI karşıladı. Sn. Rıza ARICI öncelikle öğrencilere aşçılık mesleği ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Daha sonra restaurantın açık büfesini öğrencilerimize göstererek tanıttı. Son olarak Restaurantın mutfağını gezdirerek mutfağın bölümlerinden bahsederek öğrencilerimize kıymetli bilgiler verdi. Dernek Başkanı Sn. Rıza ARICI'ya öğrencilerimizi çok iyi ağırladığı ve aktardığı değerli bilgileri için teşekkür ederiz.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı