Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
06/04/2022
22 Mart Salı günü Lalinda Restaurant Executive Chefi Burak Can ÖZBÜTÜN tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine yönelik Sushi Workshop’u düzenlendi . Eğitim sonunda ÖZBÜTÜN’e Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nilüfer PERÇİN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı