Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü V. Ulusal Aşçılık Kampı'nda
06/05/2019
21-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Bolu/Mengen'de düzenlenen V. Ulusal Aşçılık Kampı'na Gastonomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Firdevs YÖNET EREN ve 2. sınıf öğrencisi Semiha DİLBER katıldı. Bir hafta boyunca süren kampta öğrenciler ve öğretim elemanları farklı eğitimlere katıldı.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı