...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

BAŞLIKEKLENME TARİHİ
Gülşehir Un Fabrikasına Teknik Gezi06/05/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden Üçüncülük ile Döndüler.06/05/2019
Meihua Chinese Restaurant Head Chef'i Taeyon ile Çin Mutfağı Workshop26/03/2019
Chef Mehmet BUTCHER ile Söyleşi ve Workshop04/03/2019
Nene Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Fakültemize Ziyaret02/01/2019
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1. Sınıf Öğrencileri ile Teknik Gezi02/01/2019
Yemek Stilistliği Workshop'u gerçekleştirildi.19/12/2018
Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi Gerçekleştirildi.14/12/2018
The Sheraton Hotel Downtown Atlanta Sous Chef'i öğrenciler ile bir araya geldi.12/12/2018
Pizza ve Hamur İşleri Workshop'u gerçekleştirildi.12/12/2018
Pasta ve Çikolata Yapımı Workshop'u gerçekleştirildi.07/12/2018
Şeker Hamuru ile Modelleme Workshop'u gerçekleştirildi.30/11/2018
Öğrencimizden Avrupa 2.liği ve 3.lüğü18/05/2018
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden Büyük Başarı: 12 Madalya30/03/2018
"İstiyorsan Şef Olursun" İsimli Söyleşi gerçekleştirildi14/03/2018
"Gastronomide Yeni Bir Ufuk: Beslenme Trendleri" adlı konferans gerçekleştirildi06/03/2018
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Gastro Pamukkale Aşçılık ve Pastacılık Şampiyonası Yarışmasından Ödüllerle Döndü18/12/2017
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE, 2017 İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'nda Ödül Aldı14/12/2017
Pizza Yapım Teknikleri Etkinliği Gerçekleştirildi14/12/2017
"İnoksan ile Bir Aşçının Dünlüğü" adlı Söyleşi Gerçekleştirildi04/12/2017