Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
06/04/2022
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı. Öğrencilerin fakülteye uyumunu ve motivasyonları arttırmak amacıyla 14-17 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen toplantılarda, öğrencilere üniversitenin sunduğu imkanlar ve bu imkanlardan nasıl yararlanılacağı, öğrenci kulüpleri, spor olanakları, öğrenci bilgi sistemi, internet hizmetleri, Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, kütüphane olanakları, uluslararası öğrenci değişim programları, öğrenci işleri, AKTS bilgi paketleri, akademik takvim, yönerge ve yönetmelikler gibi konularda bilgi verildi. Toplantılar sonunda öğrencilerin soruları cevaplanarak, fakülteden beklentileri öğrenildi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı