Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencileri 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden Üçüncülük ile Döndüler.
06/05/2019
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 26-27 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen 2. Gastro Afyon Lezzet Festivalinden üçüncülük kupası ve bronz madalya kazandılar. Ayrıca, ekip yarışmasının kendi içerisindeki kategorilerde de ‘En İyi Et Yemeği' ile 'En İyi Hijyen' dalında Altın Madalya aldılar. Öğrencilerimizin Festivale katılımında sağladıkları katkı nedeniyle NEVTİM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dede Coşkuner’e ve dernek üyelerine teşekkür ederiz.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı