Pizza Yapım Teknikleri Etkinliği Gerçekleştirildi
14/12/2017
08/12/2017 tarihinde Tafana Aşçılık ve İkram Hizmetleri Uygulama Tesisi'nde Öğr. Gör. Taner ERDOĞAN tarafından pizza yapım aşamaları, çeşitleri ve püf noktaları hakkında uygulamalı olarak bilgi verildi. Etkinlikte daha sonra istekli öğrenciler farklı malzemeler ile çeşitli pizzalar yapıldı. Etkinlik Bölüm Başkanımız Sn. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından Öğr. Gör. Taner ERDOĞAN'a teşekkür belgesi takdim ederek son buldu.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı