...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Şeker Hamuru ile Modelleme Workshop'u gerçekleştirildi.
30/11/2018

30/11/2018 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri ile Şeker Hamuru ile Modelleme Workshop'u gerçekleştirildi. Yiğit Kurabiye Girişimcisi Tülay GÖNÜLDAŞ öğrencilere Butik Pastacılık, Butik Kurabiye, Butik Cupcake ve Şeker Hamurunun püf noktaları ile ilgili bilgilerini aktardı.  Tülay Hanım öğrencilere temel figürlerin nasıl yapıldığını göstermesi sonucunda öğrencilerin ellerinde eğlenceli figürler ortaya çıktı ve keyifli bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN'in Sn. Tülay GÖNÜLDAŞ'a teşekkür belgesini takdim etmesiyle son buldu.