Şeker Hamuru ile Modelleme Workshop'u gerçekleştirildi.
30/11/2018
30/11/2018 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri ile Şeker Hamuru ile Modelleme Workshop'u gerçekleştirildi. Yiğit Kurabiye Girişimcisi Tülay GÖNÜLDAŞ öğrencilere Butik Pastacılık, Butik Kurabiye, Butik Cupcake ve Şeker Hamurunun püf noktaları ile ilgili bilgilerini aktardı. Tülay Hanım öğrencilere temel figürlerin nasıl yapıldığını göstermesi sonucunda öğrencilerin ellerinde eğlenceli figürler ortaya çıktı ve keyifli bir etkinlik gerçekleşti. Etkinlik Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN'in Sn. Tülay GÖNÜLDAŞ'a teşekkür belgesini takdim etmesiyle son buldu.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı