Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2. Sınıf Öğrencisi Yaşar METE, 2017 İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'nda Ödül Aldı
14/12/2017
7-9 Aralık 2017 tarihleri arasında 3. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi kapsamında düzenlenen 2017 İzmir'in Şefleri Ulusal Yemek Yarışması'nda Bireysel Öğrenciler Ana Yemek Kategorisinde yarışan Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2. sınıf öğrencisi Yaşar METE 3. olarak Bronz Madalya sahibi oldu.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı