"Gastronomide Yeni Bir Ufuk: Beslenme Trendleri" adlı konferans gerçekleştirildi
06/03/2018
01.03.2018 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda Beslenme uzmanı ve diyetisyen Sezgül ŞAHİN tarafından "Gastronomide Yeni Bir Ufuk: Beslenme Trendleri" adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansta Temiz Beslenme, Eat Clean, Raw Food, Ketajonik Beslenme, Alkali Beslenme gibi yeni yeni karşımıza çıkan kavramlardan bahsedilerek, diyet ve lezzeti bir araya getirebilecek yeni yaklaşımlar hakkında bilgi verildi. Konferans Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından Sezgül ŞAHİN'e teşekkür belgesi takdim edilerek son buldu. Beslenme uzmanı ve diyetisyen Sezgül ŞAHİN'e bu güzel sunumu ve değerli bilgileri için teşekkür ederiz.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı