"Gastronomide Yeni Bir Ufuk: Beslenme Trendleri" adlı konferans gerçekleştirildi
06/03/2018
01.03.2018 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda Beslenme uzmanı ve diyetisyen Sezgül ŞAHİN tarafından "Gastronomide Yeni Bir Ufuk: Beslenme Trendleri" adlı konferans gerçekleştirildi. Konferansta Temiz Beslenme, Eat Clean, Raw Food, Ketajonik Beslenme, Alkali Beslenme gibi yeni yeni karşımıza çıkan kavramlardan bahsedilerek, diyet ve lezzeti bir araya getirebilecek yeni yaklaşımlar hakkında bilgi verildi. Konferans Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından Sezgül ŞAHİN'e teşekkür belgesi takdim edilerek son buldu. Beslenme uzmanı ve diyetisyen Sezgül ŞAHİN'e bu güzel sunumu ve değerli bilgileri için teşekkür ederiz.
HABERLER
- Hint Mutfağı Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı
- Sushi Workshop'u Düzenlendi
- NEVÜ ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Etkinliğinde
- NEVÜ Mezunu Hasan Biltekin ‘’Şef Olmanın Yolculuğu’’ İsimli Söyleşide NEVÜ’lülerle Buluştu
- NEVÜ’de ‘Gastronomi Şenliği’ Düzenlendi
- NEVÜ’de “Asırlık Tarihlerle Türk Mutfağı” Konulu Panel Düzenlendi
- NEVÜ Gastronomi Öğrencileri “Anadolu’nun Mirası Soframda” Yemek Yarışmasında İkincilik Elde Etti
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
- Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerini Ağırladı.