NEVÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Yaşar Mete Slovenya'da düzenlenen Uluslararası ‘3.Mednarodni Kulinarični Festival'inde Ülkemizi ve Üniversitemizi büyük bir onurla temsil etti.
WACS (Dünya Şefler Birliği) jürisi tarafından değerlendirilerek ‘Modern Ana Yemek’ kategorisinde Avrupa 2.si ve ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde Avrupa 3.sü olarak 1 Gümüş madalya ve 1 Bronz madalya almaya hak kazandı.
Öğrenci Mete yarışma hazırlığı sürecinde yanında olan Dr. Öğretim Üyesi Emrah Keskin’e ve Dr. Öğr. Gör. Emrah Örgün'e teşekkür etti.
Yaşar Mete son 1 yılda katıldığı yarışmalardan Üniversitemize Avrupa 2.liği, Avrupa 3.lüğü, 15 madalya ve 1 kupa kazandırdı.
Öğrencimize ve hocalarımıza başarılarının devamını dileriz.
- Hint Mutfağı Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı
- Sushi Workshop'u Düzenlendi
- NEVÜ ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Etkinliğinde
- NEVÜ Mezunu Hasan Biltekin ‘’Şef Olmanın Yolculuğu’’ İsimli Söyleşide NEVÜ’lülerle Buluştu
- NEVÜ’de ‘Gastronomi Şenliği’ Düzenlendi
- NEVÜ’de “Asırlık Tarihlerle Türk Mutfağı” Konulu Panel Düzenlendi
- NEVÜ Gastronomi Öğrencileri “Anadolu’nun Mirası Soframda” Yemek Yarışmasında İkincilik Elde Etti
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
- Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerini Ağırladı.