Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
25/03/2025
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yaratıcı et ürünleri üzerine workshop düzenlenmiştir. Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu yürütücülüğünde düzenlenen workshopta Beef Tea, Karpuzlu Barbekü Sos, Hardal Soslu Enginar ve Karides Kebabı hazırlanmıştır.
Düzenlenen etkinlik sonrasında Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından Mehmet KALAYCIOĞLU'na teşekkür belgesi takdim edilmiştir.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı