BAŞLIK | EKLENME TARİHİ |
---|---|
Pizza Yapım Teknikleri | 05/12/2017 |
'İnoksan ile Bir Aşçının Dünlüğü' Adlı Söyleşi | 26/11/2017 |
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı I | 20/11/2017 |
Mezuniyet Töreni | 29/04/2015 |
Turizm Fakültesi Şenliği | 29/04/2015 |
Butik Pastacılık Eğitimi | 22/04/2015 |
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-6 | 22/04/2015 |
Türk Mutfağı Eğitimi- 4 | 22/04/2015 |
Türk Mutfağı Eğitimi- 3 | 22/04/2015 |
Türk Mutfağı - 2 | 10/04/2015 |
Yağ Süsleme Sanatı | 10/04/2015 |
Özyeğin Üniversitesi Gastronomi Sempozyumu-2015 | 08/04/2015 |
Turizm Fakültesi Türk Mutfağı Eğitimi-1 | 08/04/2015 |
Dünya Mutfakları Eğitimi - 5 | 08/04/2015 |
Dünya Mutfakları Eğitimi - 4 | 02/04/2015 |
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-3 | 16/03/2015 |
Dünya Mutfakları Eğitimi - 4 | 05/03/2015 |
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-2 | 05/03/2015 |
Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı -1 | 16/02/2015 |
2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi | 09/02/2015 |
DUYURULAR
- Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz..
- Gastronomi Söyleşileri
- Katmere Dair Her Şey ve Beyran Epistemolojisi Workshop
- Gastronomide Yeni Trendler Etkinliği
- "Şef Olmanın Yolculuğu" Söyleşisi
- Trend Pastalar Workshop Etkinliği
- Sushi Workshop Etkinliği
- "Anadolu’nun Mirası Soframda" Yarışması Hakkında Duyuru
- Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK)
- Chef Mehmet Butcher ile Söyleşi ve Workshop
- Yemek Stilistliği Workshop
- Gaziantep Mutfağı Workshop
- Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi
- Akdeniz Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı Workshop
- Pizza ve Hamur İşleri Workshop