Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
24/03/2025
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından yaratıcı et ürünleri üzerine workshop düzenlenecektir. Düzenlenecek olan bu etkinliğe Danışman Şef Mehmet Kalaycıoğlu katılacaktır.
Workshop İçeriği:
-Beef Tea
-Karpuzlu Barbekü Sos
-Hardal Soslu Enginar
-Karides Kebabı
Tarih: 24 Mart 2025, Pazartesi
Yer: Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Turizm Haftası Kapsamında Baklava Workshop'u Düzenlenecektir
- Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
- Artizan Çikolata Eğitimi Düzenlenecektir
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop'u Düzenlenecektir
- Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Semineri Düzenlenecektir
- Gingerbread House Etkinliği Düzenlenecektir
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği