...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

3. Sınıf Öğrencilerine Özel “Meze Kültürü” Workshop’ı Gerçekleşiyor!
19/11/2025

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Soğuk Mutfak dersi kapsamında 3. sınıf öğrencilerine özel bir workshop düzenliyor. Meze kültürünün zengin dünyasını keşfetmek üzere düzenlenen bu uygulamalı etkinlikte, alanında deneyimli şefler Korhan Büyüksuda ve Başak Oğuztüzün öğrencilerle bir araya gelecek.

Bu özel atölyede öğrenciler; geleneksel ve modern meze çeşitlerini, hazırlanış tekniklerini, malzeme kullanımını ve profesyonel sunum yöntemlerini doğrudan mutfak profesyonellerinden öğrenme fırsatı yakalayacak.

Tarih: 21 Kasım
Saat: 10:00
Yer: Gastronomi Atölyesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi – Turizm Fakültesi