Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
06/03/2025
Denizden Sofraya: Sürdürülebilir Deniz Ürünleri Kullanımı Üzerine Uygulamalı Atölye Çalışması düzenlenecektir. Alden Hotel Mutfak Şefi Emre Can Muhacir’in katılımıyla deniz ürünleri ile sürdürülebilir ve yaratıcı yemek hazırlama tekniklerinin aktarılacağı etkinliğimize bütün öğrencilerimiz davetlidir.
Tarih: 10 Mart 2025 Pazartesi
Saat: 13.00
Yer: Turizm Fakültesi Gastronomi Workshop Alanı
DUYURULAR
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Turizm Haftası Kapsamında Baklava Workshop'u Düzenlenecektir
- Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
- Artizan Çikolata Eğitimi Düzenlenecektir
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop'u Düzenlenecektir
- Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Semineri Düzenlenecektir
- Gingerbread House Etkinliği Düzenlenecektir
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği