Dünya Mutfakları Eğitimi - III (Kore Mutfağı) Gerçekleştirildi
05/12/2014
04.12.2014 tarihinde In Hee Lee ve Seung Yeoul Lee tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Kore Mutfağından Kimbap hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Eğitim sonunda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren In Hee Lee ve Seung Yeoul Lee'ye teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz..
- Gastronomi Söyleşileri
- Katmere Dair Her Şey ve Beyran Epistemolojisi Workshop
- Gastronomide Yeni Trendler Etkinliği
- "Şef Olmanın Yolculuğu" Söyleşisi
- Trend Pastalar Workshop Etkinliği
- Sushi Workshop Etkinliği
- "Anadolu’nun Mirası Soframda" Yarışması Hakkında Duyuru
- Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK)
- Chef Mehmet Butcher ile Söyleşi ve Workshop
- Yemek Stilistliği Workshop
- Gaziantep Mutfağı Workshop
- Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi
- Akdeniz Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı Workshop
- Pizza ve Hamur İşleri Workshop