Dünya Mutfakları Eğitimi - II (Uygur Mutfağı) Gerçekleştirildi
03/12/2014
20.11.2014 tarihinde Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Uygur Mutfağından; Pitir Mantı, Legmen, Kabak Samsa ve Laaza Sosu hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan tarafından, eğitim veren Öğretim Görevlisi Mahmut Doğan Kamış ve Nur Ala Göktürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz..
- Gastronomi Söyleşileri
- Katmere Dair Her Şey ve Beyran Epistemolojisi Workshop
- Gastronomide Yeni Trendler Etkinliği
- "Şef Olmanın Yolculuğu" Söyleşisi
- Trend Pastalar Workshop Etkinliği
- Sushi Workshop Etkinliği
- "Anadolu’nun Mirası Soframda" Yarışması Hakkında Duyuru
- Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK)
- Chef Mehmet Butcher ile Söyleşi ve Workshop
- Yemek Stilistliği Workshop
- Gaziantep Mutfağı Workshop
- Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi
- Akdeniz Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı Workshop
- Pizza ve Hamur İşleri Workshop