...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Turizm Fakültesi’nden “Gastronomi Paneli”
12/05/2014

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Gastronomi Paneli” düzenlendi.

Nevşehir Meslek Yüksekokulu Kazakistan Konferans Salonu’nda düzenlenen panele; Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Zeynep Aslan, Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tahsin Aktaş, Nevşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ersan Kabalcı, üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı. 

Oturum başkanlığını Turizm Fakültesi öğretim üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Lütfi BUYRUK’un yaptığı  panelde Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. İbrahim İLHAN “Gastronomi Turizmi”, Yrd.Doç.Dr. Mehmet KARAASLAN ”Kapadokya Bölgesi Yemek Kültürü” ve Nevşehir Dedeman Otelinden Sous Şef Ahmet ALAY “ Orta Asya’dan Anadolu’ya Türk Mutfağı” konularında katılımcıları bilgilendirdi.   

Panel, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.