Doç. Dr. Emrah KESKİN TÜBİTAK 2237-A Projesi Kapsamında Sunum Gerçekleştirdi
23/12/2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emrah KESKİN Kilis 7 Aralık Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen TÜBİTAK 2237-A Disiplinlerarası Gastronomi Buluşmaları Projesi Kapsamında düzenlenen ve Türkiye'nin değişik üniversitelerinden ve farklı alanlarda araştırmacıların yer aldığı etkinlikte Somut olmayan kültürel miras ve gastronomi üzerine sunum gerçekleştirdi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı