Bıçak Eğitimi Gerçekleştirildi
20/11/2017
20.11.2017 tarihinde Sn. Tankut Paçacı ve Sn. Sadık Doğan tarafından Bıçak Eğitimi gerçekleştirildi. "Günümüzde Kesici Aletler ve Bıçakçılık" konulu sunumda; bıçak çeşitlerinden, bıçakların genel özelliklerinden, bıçak tutumu, masatlanması, temizliği ve kaliteli bıçak hakkında detaylı bilgiler verilip, birebir uygulamalı olarak gösterildi. Eğitim, bölüm başkanımız Sn. Doç. Dr. Nilüfer ŞAHİN PERÇİN tarafından eğiticilere Teşekkür Belgesi takdim edilerek son buldu.
HABERLER
- Hint Mutfağı Workshopu Düzenlendi
- Nevşehir Mutfağının İncileri Mutfağımızda Öğrencilerimiz ile Birlikte Yapıldı
- Sushi Workshop'u Düzenlendi
- NEVÜ ‘Kültürel Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Etkinliğinde
- NEVÜ Mezunu Hasan Biltekin ‘’Şef Olmanın Yolculuğu’’ İsimli Söyleşide NEVÜ’lülerle Buluştu
- NEVÜ’de ‘Gastronomi Şenliği’ Düzenlendi
- NEVÜ’de “Asırlık Tarihlerle Türk Mutfağı” Konulu Panel Düzenlendi
- NEVÜ Gastronomi Öğrencileri “Anadolu’nun Mirası Soframda” Yemek Yarışmasında İkincilik Elde Etti
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Pasta Workshop’u Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Sushi Workshop’u Düzenlendi
- Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Yapıldı
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerine Yönelik 'Tabak Prezantasyonu’ Workshopu Düzenlendi
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Mustafa Oğuzhan ERCAN GastroAntalya Uluslararası Gastronomi Buluşmasından Ödülle Döndü
- Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Nevşehir Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Öğrencilerini Ağırladı.