...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6 Etkinliği Gerçekleştirildi
22/04/2015

Nevşehir Hacı Bektaş veli üniversitesi turizm fakültesi tarafından organize edilen “Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı 6” konulu etkinlik 22.04.2015 tarihinde gerçekleştirildi. Dedeman Kapadokya Oteli Sous Şefi Ahmet ALAY tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı uygulamalı olarak gösterildi. Öğrencilerin de uygulama yaptıkları etkinlik, Gastronomi bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN ’in katılımcılara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.