Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-3 Etkinliği Gerçekleştirildi
16/03/2015
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından organize edilen “Mutfakta Güzel Sanatlar: Süsleme Sanatı-3” konulu etkinlik 12.03.2015 tarihinde gerçekleştirildi. KAPTİD Yönetim Kurulu Üyesi Tahir ÖZGEN tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine sebze ve meyveler ile nasıl süsleme sanatı yapılacağı ile ilgili eğitim uygulamalı olarak verildi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı