1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı Hakkında Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Bilgi Verildi
27/02/2015
25/02/2015
11-12 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşen 1. Ulusal Gastronomi Akademisyenleri ve Öğrencileri Çalıştayı’nda Fakültemizi temsil eden Araştırma Görevlisi Şule ARDIÇ YETİŞ ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Yağmur KURT ve Batuhan KARATEPE, Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine çalıştayda tartışılan konular hakkında bilgi verdi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı