Katlı Pasta Etkinliği Gerçekleştirildi
16/12/2024
12.12.2024 tarihinde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine yönelik Katlı Pasta etkinliği gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikte Kapadokya Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni ve Turizm Araştırmaları Enstitüsü Yüksek Lisans öğrencisi Kardelen YILDIZ, pasta keki hazırlama, pasta kekinin kaplanması ve pasta süslemeleri konularında öğrencilerimize uygulamalı olarak workshop düzenledi. Etkinlik sonunda Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Şahin PERÇİN etkinliklerin fakülte ve bölüm öğrencilerinin gelişimi için çok önemli olduğunu dile getirdi ve katkılarından dolayı Kardelen YILDIZ’ a teşekkür belgesi takdim etti.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı