Temel Mutfak Teknikleri Workshopu Düzenlendi
05/06/2024
Şef Korhan Büyüksuda katılımıyla 25/10/2023 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları 1.sınıf öğrencilerine mutfakta kullanılan bıçak ve tahta çeşitleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca kesim teknikleri, bıçak kullanımının incelikleri ve mutfakta atıksız çalışmanın önemi üzerinde durularak, doğrama yöntemleri sonucu çıkan ürünlerden Minestrone çorba yapıldı.
Değerli katkılarından dolayı şefimize , etkinlik planını yapan Dr.Arş.Gör. Firdevs Yönet EREN hocamıza teşekkür ederiz.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı