Kayseri Büyük Simitçi Et Entegre Tesisine Teknik Gezi Düzenlendi
08/11/2017
26 Ekim 2017 tarihinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz Kayseri Büyük Simitçi Et Entegre Tesisini ziyaret ettiler. Tesisin Genel Müdürleri sn. Yalçın Kundakçıoğlu, sn. Erdal Büyüksimitçi Bey ve Veteriner Hekim sn. Candan Candemir tarafından tesis tanıtılarak, üretim işleyişi hakkında bilgi verildi.
HABERLER
- Ünlü Şef Mehmet Gök, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı TURAK Tarafından Akredite Edildi
- Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Baklava Workshop etkinliği düzenlendi
- NEVÜ Turizm Fakültesi Tarafından Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenlendi
- Artizan Çikolata Eğitimi Yapıldı
- Yaratıcı Et Ürünleri Workshopu Düzenlenmiştir.
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği Düzenlendi
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop Gerçekleştirildi
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kariyer Günleri Etkinliğine Katıldı
- Doç. Dr. Emrah KESKİN Kahramanmaraş İli Turizm Çalıştayı'na Katıldı