Özyeğin Üniversitesi Gastronomi Sempozyumu-2015
08/04/2015
29-30 Nisan 2015 tarihlerinde Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy kampüsünde Gastronomi Sempozyumu düzenlenmektedir. Bu sempozyum, geleceğin şefleri olacak üniversitelerin ve özel eğitim kurumlarının gastronomi ve mutfak sanatları öğrencileri ve sektöre ilgi duyan herkese yöneliktir. Özyeğin Üniversitesi Gastonomi sempozyumu ile ilgili ayrıntılı bilgi http://gastronomisempozyumu.com/ adresinde yer almaktadır.
DUYURULAR
- Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz..
- Gastronomi Söyleşileri
- Katmere Dair Her Şey ve Beyran Epistemolojisi Workshop
- Gastronomide Yeni Trendler Etkinliği
- "Şef Olmanın Yolculuğu" Söyleşisi
- Trend Pastalar Workshop Etkinliği
- Sushi Workshop Etkinliği
- "Anadolu’nun Mirası Soframda" Yarışması Hakkında Duyuru
- Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK)
- Chef Mehmet Butcher ile Söyleşi ve Workshop
- Yemek Stilistliği Workshop
- Gaziantep Mutfağı Workshop
- Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi
- Akdeniz Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı Workshop
- Pizza ve Hamur İşleri Workshop