Dünya Mutfakları Eğitimi - I (Malezya Mutfağı) Gerçekleştirildi
30/10/2014
23.10.2014 tarihinde Avanos Restaurant'ın Şeflerinden Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Yardımcı Şef Belma Doğan tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine uygulamalı eğitim verildi. Malezya Mutfağından; Malezya Acı Sosu Eşliğinde Hindistan Cevizli Sütlü Pilav, Kızarmış Tavuk, Acar Salata ve Mısır Pudingi hazırlanarak öğrenciler bu kültürün mutfağı hakkında bilgilendirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Şahin Perçin tarafından, eğitim veren Sıtı Norruzıla Bıntı Zaınal ve Belma Doğan’a teşekkür belgesi takdim edildi.
DUYURULAR
- Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- Turizm Haftası Kapsamında Baklava Workshop'u Düzenlenecektir
- Ateş ve Tat: Gurme Lezzetler Workshop'u
- Artizan Çikolata Eğitimi Düzenlenecektir
- Denizden Sofraya Workshop Etkinliği
- Barış Keskin ile Mutfak Söyleşisi ve Şefin Tabağı Workshop'u Düzenlenecektir
- Yurt Dışı Eğitim ve Kariyer Semineri Düzenlenecektir
- Gingerbread House Etkinliği Düzenlenecektir
- Etlerin Marinasyonu ve Sunumu Workshopu
- Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Yönelik Katlı Pasta Etkinliği