Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir
29/09/2014
Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un “Sodyum İçeriği Azaltılmış Model Bir Menü Üretimi “ isimli projesi TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır. Türkiye genelinde çeşitli branşlardan 486 projenin desteklendiği TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programında öğrencimiz Merve ONUR’ un projesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden desteklenen tek proje olmuştur. Öğrencimiz Merve ONUR’ u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
DUYURULAR
- Asuman Kerkez ile Bulgurun Hikayesine Işık Tutuyoruz..
- Gastronomi Söyleşileri
- Katmere Dair Her Şey ve Beyran Epistemolojisi Workshop
- Gastronomide Yeni Trendler Etkinliği
- "Şef Olmanın Yolculuğu" Söyleşisi
- Trend Pastalar Workshop Etkinliği
- Sushi Workshop Etkinliği
- "Anadolu’nun Mirası Soframda" Yarışması Hakkında Duyuru
- Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (UGTAK)
- Chef Mehmet Butcher ile Söyleşi ve Workshop
- Yemek Stilistliği Workshop
- Gaziantep Mutfağı Workshop
- Doubletree by Hilton Genel Müdürü Ahmet SEZİCİ ile Söyleşi
- Akdeniz Mutfağı ve Modern Türk Mutfağı Workshop
- Pizza ve Hamur İşleri Workshop