...

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir
29/09/2014

 Fakültemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerinden Merve ONUR’ un “Sodyum İçeriği Azaltılmış Model Bir Menü Üretimi “ isimli projesi TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.  Türkiye genelinde çeşitli branşlardan 486 projenin desteklendiği TÜBİTAK 2209-A - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programında öğrencimiz Merve ONUR’ un projesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden desteklenen tek proje olmuştur. Öğrencimiz Merve ONUR’ u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.